haber ayrıntıları

04.12.2018 - Darb-ı Usûl Resitali

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Gamze Nevra KÖROĞLU’nun eşliğinde Dr.Öğr.Üyesi Sibel KARAMAN’ın resitali, bölüm Dinleti Salonu’nda gerçekleştirdi. Konser, bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.
 29.11.2018 - Klasik Kemençe Resitali

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr.Öğr.Üyesi Gamze Nevra KÖROĞLU, bölüm Dinleti Salonu’nda ilk konseri gerçekleştirdi. 9. - 20. yy. arasında yaşamış olan önemli bestekârların eserlerinden oluşan repertuvar bölümümüz öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından ilgiyle izlendi.

12.11.2018 - Manisa Mevlevihanesi Düzenleme Çalışmaları Tanıtım Toplantısı Konseri

Manisa Mevlevihanesi Düzenleme Çalışmaları Tanıtım Toplantısı’nda bölümümüz öğrencileri, öğretim elemanları ile birlikte ilk konserlerinde sahne aldılar.

İLETİŞİm

Telefon: 0-236 2018504 Dahili İç Hat : 8504
: zafer.sigin@cbu.edu.tr
Faks: 0-236 (güncellemede)